Maatwerk

Heb je een mooie foto gevonden, maar niet het formaat en/of materiaal van je keuze? Er is in overleg altijd wel een oplossing te vinden. Neem contact op en je ontvangt een voorstel op maat.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Een ander formaat

Wil je een foto in een formaat wat niet in de standaardcollectie zit? Een wandvullend formaat? Of een vierkante foto in plaats van rechthoekig? Meestal is dit in overleg mogelijk. 

Materiaal op maat

De standaardmaterialen waar wij mee werken zijn dibond en plexiglas. Er zijn echter ook andere opties die wij regelmatig verkopen, zoals:

  • * Fotobehang
  • * Foto op doek
  • * Foto op doek met akoestische demping (akoestisch paneel)

Deze producten kunnen wij leveren, indien gewenst inclusief montage.

Foto inlijsten

Een foto op dibond of plexiglas kun je nog een extra afwerking geven door hem in te laten lijsten. Wij werken samen met professionals die dat kunnen verzorgen.

Zakelijke klanten

Heb je een bedrijf en wil je het interieur van jouw kantoor, winkel, cafe of restaurant verfraaien met mooie fotokunst?

Foto Aan Je Muur zorgt voor de juiste eyecatchers die past bij het interieur en bovendien de band met je stad of streek benadrukt. Dat maakt indruk op je klanten en creëert een prettige werkomgeving voor jezelf en je medewerkers.

Wij geven zakelijke klanten graag persoonlijk advies. In een persoonlijk gesprek bespreken we wensen en mogelijkheden en maken een offerte op maat.

Fotokunst Kantoor Tulpen

Wanddoek
Vergaderzaal_fotokunst_koeien