Over Foto Aan Je MuurWie zijn wij?

Foto Aan Je Muur verkoopt foto's als kunst voor aan jouw muur. Fotokunst dus. In je huis of in je bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere foto's uit je eigen regio. Vakkundig gemaakte foto's van de plek waar jij een bijzondere band mee hebt. Op een weergaloze manier vastgelegd door onze huisfotograaf. 

Met Foto Aan Je Muur haal je jouw stad of regio naar binnen!

Gemak

Fotokunst in huis halen was nog nooit zo eenvoudig. Je foto uitkiezen, het materiaal en formaat bepalen en bestellen. De foto wordt binnen 7 a 10 werkdagen bij je thuis of op je bedrijf bezorgd.

En wil je maatwerk, dan is dat ook mogelijk.

Marcel Witte, de huisfotograaf

Foto Aan Je Muur is opgericht door professioneel fotograaf Marcel Witte uit Alkmaar.

Hij verkoopt al een aantal jaren zijn foto's aan particulieren en bedrijven als kunst voor aan de muur. Via exposities en via kunstgaleries. Maar nu dus ook super eenvoudig via deze webshop.

Niet iedereen is in de gelegenheid een expositie te bezoeken of naar Marcel's fotostudio te komen. En de portfolio wordt ook met de week groter.

Het is heel eenvoudig. Alle foto's die Marcel verkoopt, vind je in deze webshop.

Marcel is dus de huisfotograaf van Werk Aan Je Muur. Zijn specialiteit is Noord Holland. Maar ook andere regio's en plaatsen zullen worden toegevoegd dan wel verder uitgebreid.

Keuze voor Kwaliteit

Wij kiezen echt voor kwaliteit. We werken alleen met de beste materialen. Plexiglas of Dibond. Nee, we verkopen geen canvas doeken. Omdat wij vinden dat deze foto's daarop niet goed genoeg tot z'n recht komen.

Gelimiteerde oplagen.

En omdat we het toch ook exclusief willen houden, verkopen we alleen gelimiteerde oplagen. Nooit meer dan 30 stuks van een foto. Je ontvangt ook een genummerd en ondertekend Certificaat van Echtheid.

Vragen? Neem contact op!

Email: info@fotoaanjemuur.nl

Tel: 06-29121614

Overige Bedrijfsinformatie

KvK: 70896909
BTW nummer: NL002089441B09