Bedenktijd/retour

Het kan gebeuren dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat de foto of uitvoering niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben.

Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar Foto Aan Je Muur zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@fotoaanjemuur.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of is de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan zullen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wil je je product ruilen?

Neem dan contact op met info@fotoaanjemuur.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

”Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!"

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.