Foto op Dibond

Dibond is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit drie lagen: een laag van zwarte polyetheen, omsloten door twee lagen aluminium. Deze buitenste lagen zorgen voor een maximale stevigheid en vormvastheid. 

Wij drukken de foto's af op echt fotopapier. Deze voorzien we van een glanslaminaat en vervolgens plakken we de foto op Dibond. Dit levert de allerhoogste kwaliteit en scherpte op, in tegenstelling tot bijvoorbeeld directdruk van een foto op aluminium.

Wij doen geen concessies aan kwaliteit, wij gebruiken alleen de beste materialen. Bovendien leveren wij alles inclusief een robuust ophangsysteem. 

Foto afdrukken op Dibond

Foto onder plexiglas plaat

Foto op Plexiglas

Wil je het beste van het beste? Dan is een plexiglas foto de keuze voor jou.

Onze foto’s worden afgedrukt op hoogwaardig fotopapier. Dit fotopapier wordt verlijmd tussen de Dibond plaat en een laag van 3mm plexiglas.

De kwaliteit die deze techniek oplevert, is vele malen groter dan bij directdruk van een foto op aluminium, zoals veel andere aanbieders doen.

Een plexiglas foto is niet alleen scherper, maar de plexiglas plaat zorgt ook voor ongelofelijk intense kleuren. Zo levensecht, dat het lijkt alsof je de details aan kunt raken!

Wij doen geen concessies aan kwaliteit, wij gebruiken alleen de beste materialen om onze foto's te laten afdrukken. De kwaliteit waarop musea en galeries hun fotos afdrukken is nu voor iedereen bereikbaar.

Ophangsysteem

Aan de achterzijde van de foto op plexiglas of dibond zit standaard een aluminium ophangprofiel achterop bevestigd. Dit ophangframe is al bij de prijs inbegrepen. Dus geen verrassingen achteraf.

Het profiel wordt aan alle kant 5cm naar binnen geplaatst. Het is dus een blind ophangprofiel dat je niet ziet aan de voorkant van je foto.

Het profiel is 19mm dik en daarmee krijg je een prachtig effect dat je foto zwevend voor de muur komt te hangen.

Ophangframe voor foto op plexiglas

De hoogste kwaliteit ondergrond

Wij drukken onze foto's uitsluitend af op de beste materialen om elke foto in topkwaliteit te kunnen tonen. Dat betekent dat je bij ons geen foto op hout, foto op forex, foto op canvas, foto op glas of een foto op acrylglas kunt bestellen. De ondergrond van deze materialen is onvoldoende goed om de intense kleuren van een plexiglas foto of een foto op dibond goed tot zijn recht te laten komen. We kiezen er bewust voor om onze foto's niet op deze ondergronden te laten afdrukken. Wij kiezen voor de hoogste kwaliteit. Dat wil je toch ook?

Welke foto zou je willen laten afdrukken? Een stadsgezicht of een mooie landschapsfoto?